onsdag den 11. november 2015

Jeg ar lavet et her billede! Fordi........

Farverne kan jeg rigtig godt lide. Og det minder mig om regnbuer! Jeg ved ikke hvorfor men det......

Jeg syntes det er godt fordi det er detaljeret! Men det tog også lang tid!

onsdag den 16. september 2015

LOGO!

Her er mit logo!

Jeg elsker det her logo. Det er appels. Det er et mærke for computere og telefoner osv. Jeg elsker det her logo. Fordi jeg elsker farver! Det øverste er en kopi men jeg syntes at det er det der er flottest! Det er vigtigt at man har et logo for så kan man genkende deres ting. Alle ders ting er der der logo på!

Jonstrup

Denne flotte udsigt over rideskolen§

onsdag den 9. september 2015

Beautiful

Canon kamara!


Kommunikation: Det er ret vigtigt i et design. Det kan man også sige sådan at den skal kunne tale til en. Den skal kunne fortælle noget uden at den skal sådan rigtig tale. Den skal vise noget specielt.

Funktion: Den skal være funktionel. Den skal være god til det den skal kunne. Den skal ikke bare være flot den skal kunne noget. Det skal virke rigtigt. Hvis det ikke er funktionelt så hellere købe en der virker og bare kan ligge nede i skuffen. Der er mange der ikke virker rigtig godt men er så flotte og fortæller at man har mange dyre ting og styr på mode.

Æstetik: Det er udseende. Man kan få noget der flot men ikke virker særlig godt. Man kan lige så godt købe noget som virker rigtig godt men måske ikke er så flot men det er rigtig effektivt. Men hvis det flot så vil man gerne have det ståene på køkken boredet for det betyder at man har dyre ting.
Det her syntes jeg er rigtig flot design! Det vildt flot med de farver. Og alt er jo et design! Men det er måske ikke til noget man kan bruge.